KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Volkswagen Beetle (VW Beetle)

Építsd meg a világ legnépszerűbb autójának LEGO® Creator Expert másolatát! Ezen a gyönyörűen kidolgozott LEGO modellen szá..

Azonosító: 10252-1
Súly: 1343 g.
Bevezetés éve: 2016
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 0

28,990 Ft

Építsd meg a világ legnépszerűbb autójának LEGO® Creator Expert másolatát! Ezen a gyönyörűen kidolgozott LEGO modellen számos olyan eredeti részletet találsz, amelyek visszaadják a jármű jellegét és báját. Ilyen például az azúrkék színösszeállítás, az ívelt sárhányók, a fehér keréktárcsák a jellegzetes dísztárcsákkal, a kerek fényszórók és a sárvédőre szerelt irányjelzők. Ha felemeled elöl a motorháztetőt, egy pótkereket és egy üzemanyagtartályt láthatsz benne, míg hátul egy részletesen kidolgozott, 4-hengeres, léghűtéses motort találsz. Még az ajtókat is kinyithatod, vagy a tetőrészt is leemelheted, hogy hozzáférhess a kidolgozott belső térhez. Döntsd előre a hátsó ülést, és feltárul egy csomagtartó tér, benne egy strandtörölközővel, és természetesen egyetlen 1960-as évekbeli VW Bogár sem lenne teljes szörfdeszka és hűtődoboz nélkül, amelyek tökéletes kellékei egy vízparton töltött kellemes napnak! Exkluzív készlet Építs nagyot

Termékek amik még érdekelhetnek

9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385