KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® Belvárosi bár

Üdvözlünk a forgalmas Belvárosi bárban, ahol a főszakács készíti a városban a leggyorsabb ételt és egy görkorcsolyás pincé..

Azonosító: 10260-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 2460
Minifigurák: 6
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 99

Online akció
49,990 Ft
45,990 Ft

Üdvözlünk a forgalmas Belvárosi bárban, ahol a főszakács készíti a városban a leggyorsabb ételt és egy görkorcsolyás pincérnő veszi fel a rendeléseket egy klasszikus zenegép ritmusára. A helyi ökölvívó hős kissé zavarodottnak tűnik, amikor megérkezik a város másik ünnepeltje, egy rock sztár, aki úgy tűnik, hogy minden figyelmet magára von, amikor a felnyitható tetejű, rózsaszín autója felragyog a járda mellett. Az étkezőn belül, a nagy íves ablakon keresztül nappali fény ömlik be és megvilágítja a makulátlanul tiszta, kockás padlót, a piros bárszékeket és a tiszta pultot, ahol klassz üdítőket és a város legjobb hot dogját lehet élvezni. Ha felmegyünk a külső lépcsőn a második szintre, egy edzőtermet fedezhetünk fel, ökölvívó szorítóval, bokszzsákkal és súlyemelő teremmel, ahol a testépítő végzi szokásos napi gyakorlatait. Folytatva az utat a harmadik szintre, megtaláljuk a jól felszerelt hangstúdiót, ahol kétorsós magnót, süketszobát, keverőpultot és egy pihenőszobát fedezhetünk fel. A LEGO® Moduláris épületek sorozatnak ez a nagyon klassz új tagja számos olyan kidolgozott részletnek, jellemzőnek és funkciónak ad helyet, amelyek beindítják a képzeletet.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft
9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385