KockaPark Campona

LEGO® Hullámvasút

Állj sorba jegyért a legjobb LEGO vásári látványossághoz – a lenyűgöző LEGO® Creator Expert 10261 Hullámvasúthoz! Kövesd a..

Azonosító: 10261-1
Alkatrészek: 4091
Minifigurák: 11
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 14 - 16

99,000 Ft

Állj sorba jegyért a legjobb LEGO vásári látványossághoz – a lenyűgöző LEGO® Creator Expert 10261 Hullámvasúthoz! Kövesd a szökőkút körüli kanyargós ösvényt és vegyél egy frissítő italt a büfében, mielőtt beállnál a magasságmérőhöz! Nem érdemes lábujjhegyre állnod, hiszen a hullámvasút kezelőjénél is van egy mérőbot, amellyel a dobogón ellenőrizheti a magasságodat! Menj végig a fedett beszállóállomáson, nyisd fel a korlátot és mássz fel a játékra! Győződj meg arról, hogy biztosan bekötötted-e magad, mielőtt a kezelő elindítja a vonatot, és elgurulsz az első emelkedőhöz! Kapaszkodj erősen, miközben a lánc megemeli a kocsikat az első emelkedőnél! Majd pedig lélegzet visszatartva készülj a sikításra, miközben lefelé száguldasz a meredek lejtőn, keskeny kanyarokon és fordulatokon át – de ne felejts el mosolyogni a fényképezőgépnek! Vedd meg a felejthetetlen fotót a fényképfülkéből és meséld el a hajmeresztő utat, miközben ellátogatsz a vattacukros kocsihoz! Utána tanulmányozd egy kicsit a vidámpark térképét, hogy megtervezd a következő kalandot! Vagy inkább még egyszer felülsz a hullámvasútra? Ez a részletesen kidolgozott modell tele van olyan varázslatos részletekkel, amelyek táplálják a képzelőerődet!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft
9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385