KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 43175 - Anna és Elza mesekönyve

A gyermekek eljátszhatják Arendelle mindennapjait ezzel az egyedi LEGO® Disney Anna és Elza mesekönyve (43175) készlettel...

Azonosító: 43175-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 125
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
7,990 Ft
5,890 Ft

A gyermekek eljátszhatják Arendelle mindennapjait ezzel az egyedi LEGO® Disney Anna és Elza mesekönyve (43175) készlettel. Ez a játékkészlet egy személyre szabható, kinyitható könyvet tartalmaz, 2 helyszínnel. Az egyik helyszín az Arendelle kastély előtti tér híddal, valamint maga a kastély, visszahajtható tetővel, a másik pedig a kastély belseje koncertzongorával és hálószobával, ezenkívül 2 matricakészlet is tartozik hozzá, amellyel a könyv díszíthető. Szórakozás és kaland útközben A gyermekek megmozgathatják fantáziájukat és szerepjátékot játszhatnak ezzel a hordozható készlettel. Önmagában is remek élmény, de akár más LEGO ? Disney készletekkel is kombinálható, ha még több kreatív lehetőségre vágytok. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék lehet a Disney Jégvarázs 2. kis rajongói számára. A közkedvelt szereplők és helyszínek mesés játékot ígérnek Ez a kreatív Disney ajándék 3 részletesen kidolgozott minifigurát tartalmaz, Elza és Anna Disney hercegnőt, Kristoffot, valamint egy Olaf LEGO Disney figurát. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba, a jól ismert világ helyszíneit pedig egyenesen arra tervezték, hogy stimulálják a gyermekek képzelőerejét.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Disney™ 43231 - Asha házikója

22,990 Ft

LEGO - Disney™ 43233 - Belle mesékkel teli lovaskocsija

6,490 Ft

LEGO - Disney™ 43234 - Elza jeges finomságai

6,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385