KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 41928 - Narválos táskadísz

Lepd meg a tengeri teremtmények rajongóit ezzel az aranyos LEGO® DOTS Narválos táskadísszel (41928)! A gyorsan megépíthető..

Azonosító: 41928-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

2,390 Ft

Lepd meg a tengeri teremtmények rajongóit ezzel az aranyos LEGO® DOTS Narválos táskadísszel (41928)! A gyorsan megépíthető kiegészítőszettel a fiúk és lányok elkészíthetik és feldíszíthetik varázslatos narválos táskadíszüket, amit a táskájukra akaszthatnak. Az önkifejezés tökéletes kiegészítője! Ez a táskadíszkészlet tartalmaz egy kis kockát, amelyen elég hely van a mókás dekorációknak, egy szilikonkarikát a rögzítéshez, és egy kis, kulcsformájú csempeleválasztót. A gyermekek a kék és kékeszöld csempékből valósághű narvált készíthetnek. Ha még tovább szeretnék feszegetni a kreativitásukat, az Extra DOTS 4. sorozatával még mélyebbre merülhetnek a kreativitás óceánjában, hogy még mókásabb arcokat és kialakításokat készítsenek. Kézműves móka A gyermekek személyre szabhatják a táskadíszt, megváltoztathatják a narvál arckifejezéseit, és a barátaikkal is megoszthatják az alkotásukat. A kis táskadísz remek az önkifejezéshez, így nagyszerű meglepetés lehet, ami kreatív játékra inspirál. Lepd meg a fiatalokat ezzel a víz alatti élet ihlette LEGO® DOTS Narválos táskadísszel (41928), ami tartalmaz egy strapabíró, felakasztható kockát, egy kulcsformájú csempeleválasztót és rengeteg színes csempét is. A gyermekek feldíszíthetik a táskadíszt a csomagoláson található ötletek alapján, de a kreativitásuk és készségeik segítségével saját, fantáziadús mintákat is készíthetnek. A csempék nagyszerűek a díszítéshez. A gyermekek azonban más kézműves készletekkel vagy csomagokkal is felcserélhetik a csempéket, például az Extra DOTS – 3. vagy 4. sorozat (41921 vagy 41931) szettből, hogy még több díszítő mókában legyen részük! A kézművesrajongó gyermekek imádni fogják ezt a klassz kutyás táskadísz kiegészítőt. A készlet gyors és szórakoztató kreativitást nyújt, a táskadísz pedig bármelyik táskára illeszkedik, amit a 6 évesnél nagyobb fiúk és lányok hordanak. Kreatív játék hordozható méretben. Mindegyik klassz táskadísz több mint 4 cm magas, valamint 3 cm széles és mély, emellett igazán tartós és praktikus kis meglepetések vagy ajándékok bármelyik gyermeknek. Nyújts a gyermekeknek elbűvölő, kézműves alkotásokat, amiket elkészíthetnek és használhatnak a LEGO® DOTS szettek segítségével. Ez az imádnivaló narvál egyedi díszítési lehetőséget nyújt a gyermekeknek, ami játék közben az önbizalmukat is növeli. A LEGO® DOTS szettek végtelen kreativitást nyújtanak, emellett önkifejezésre bátorítják a gyermekeket, miközben praktikus alkotásokat vagy szobadekorációkat készítenek, így a gyermekek egy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet. A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385