KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10962 - Buzz Lightyear bolygóközi küldetése

Osztozzatok a kalandokban a Disney és Pixar űrjárőrrel, Buzz Lightyearrel és robotbarátaival, és repítsétek az űrhajóját a..

Azonosító: 10962-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

13,990 Ft

Kosárba

Osztozzatok a kalandokban a Disney és Pixar űrjárőrrel, Buzz Lightyearrel és robotbarátaival, és repítsétek az űrhajóját a fantáziadús játék univerzumába! Repítsd az űrbe a gyerekek képzeletét a LEGO® DUPLO® Disney és Pixar Buzz Lightyear bolygóközi küldetése (10962) szettel – egy funkciókkal teli, fejlődést segítő játékkészlettel, ami a 2 éves vagy nagyobb óvodásoknak készült. Végtelen játék az ikonikus űrjárőrrel A Lightyear című Disney és Pixar film, valamint az ikonikus űrjárőr rajongói örömmel fognak segíteni Buzznak és 3 barátjának – Soxnak, a robotmacskának, Ivannak, a számítógépnek és Ericnek, a háromszögű droidnak – megkeresni az űrhajó hiányzó üzemanyagcelláját. A barlangot a nyitható ajtajának, a dzsungelt a kúszónövénynek, a radarállomást pedig a forgatható parabolaantennájának segítségével kutathatják át, utána pedig végtelen kalandok felé repülhetnek Buzz űrhajójával. Ez a sokoldalú építőjáték fejleszti az óvodások kreativitását és képzelőerejét, emellett a csapatmunkáról és az űr csodáiról is tanulhatnak. Játékos tanulás A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385