KockaPark Campona

LEGO® Friends 41704 - Fő utcai épület

Fő utcai épület! A részletes, moduláris városmodellhez 12 szereplő, egy bolt, egy kávézó és egy szalon is tartozik, amike..

Azonosító: 41704-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
67,990 Ft
64,590 Ft

Kosárba

Fő utcai épület! A részletes, moduláris városmodellhez 12 szereplő, egy bolt, egy kávézó és egy szalon is tartozik, amiket a gyerekek a tetszésük szerint rendezhetnek el. A 8 éves vagy nagyobb LEGO® Friends rajongók ragyogóan fogják érezni magukat a közösség szívében a Fő utcai épület (41704) készlettel. 3 épületet tartalmaz, amiket összeillesztve egy egész utca alakítható ki, lakásokkal együtt. Emellett találsz egy fodrászatot, egy nemzetközi piacot és egy könyves kávézót is. A moduláris elemekkel a kreatív gyerekek örömmel fogják tetszésük szerint elrendezni az épületeket! Továbbá 12 – bizony, 12! – figurát is tartalmaz, így a fantáziadús játéklehetőségek végtelenek. A gyerekek megszépülhetnek Trevorral a szalonban, kikapcsolódhatnak Dottie-val a lakásán, gördeszkás trükköket mutathatnak be Stephanie-val, vagy megtarthatják az ajtót Harpernek, miközben a kerekesszékével begurul a kávézóba. Az építés is a szórakozás része Ezzel a részletes, 1682 elemből álló készlettel az egész család csatlakozhat az építési szórakozáshoz, miközben egy olyan modellt alkotnak, amit bármelyik szobában büszkén kiállíthatnak. Vezesd be a kis építőket a LEGO Friends világ barátságos közösségébe, ahol minden gyerek otthon érezheti magát.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41739 - Liann szobája

7,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385