KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Roxforti óratorony

Vezesd be a 9 év fölötti Harry Potter rajongókat a LEGO® Harry Potter 75948 Roxforti óratorony készlet varázslatos világáb..

Azonosító: 75948-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 896
Minifigurák: 8
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

49,990 Ft

Vezesd be a 9 év fölötti Harry Potter rajongókat a LEGO® Harry Potter 75948 Roxforti óratorony készlet varázslatos világába! A 8 minifigurával és a Harry Potter és az azkabani fogoly, valamint Harry Potter és a Tűz Serlege ikonikus helyszíneivel ellátott készlettel a gyermekek elmerülhetnek a fantáziadús játék világában. Meglátogathatják Dumbledore irodáját vagy részt vehetnek egy sötét varázslatok kivédése órán, utazhatnak az időben az óratorony átállításával vagy akár lazíthatnak egy kicsit akarácsonyi bálon, a „tánc“ funkció segítségével... ha egyszer belépnek a roxforti óratoronyba, sosem akarnak elmenni onnan! A csomagban 8 új, 2019 júniusában megjelenő Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Ron Weasley-t, Hermione Grangert, Fleur Delacourt, Cedric Diggory-t, Viktor Krumot, Albus Dumbledore-t és Madame Maximot. Minden figurához tartozik egy varázspálca és a karácsonyi báli viseletük. Ez a Harry Potter LEGO® játékkészlet tartalmazza a 3-szintes roxforti óratornyot, a bejárati csarnokot, a sötét varázslatok kivédése tantermet, a gyengélkedőt, a prefektusi fürdőt, Dumbledore irodáját és a karácsonyi bál jeges díszeit. A készlet tartalmaz egy óraváltoztató szerkezetet, az időnyerőt, mellyel a gyermekek időutazó kalandokat alkothatnak. Emellett egy „tánc“ funkció is vár rájuk, hogy igazán felpörgessék a karácsonyi bált. A bejárati csarnok tartalmaz egy ládát és a Tűz Serlegét. A sötét varázslatok kivédése tanterem tartalmaz egy asztalt, széket, bájitalt, vitrint, könyvet, egy tintatartóval és pennával ellátott asztalt, egy megépíthető lámpát és egy táblát. A gyengélkedő 2 ágyat és 2 megépíthető lámpát tartalmaz. A prefektusi fürdő egy sellős festett üvegablakkal van ellátva. Dumbledore irodájában találsz egy széket és asztalt, rajta tintatartóval és pennával, a merengőt és Griffendél kardját. A karácsonyi bál helyszínén vár rád 2 jeges asztal 2 pohárral, egy megépíthető jégszobor és egy karácsonyfa. A roxforti óratorony méretei: több mint 35 cm magas, 34 cm széles és 18 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385