KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Téli játékbolt

Köszöntünk a Téli játékboltban! Közelednek az ünnepek és a játékkészítő szorgosan dolgozik, hogy időben elkészüljön legúja..

Azonosító: 10249-1
Súly: 1066 g.
Alkatrészek: 870
Minifigurák: 8
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 12 - 0

Online akció
24,990 Ft
21,990 Ft

Köszöntünk a Téli játékboltban! Közelednek az ünnepek és a játékkészítő szorgosan dolgozik, hogy időben elkészüljön legújabb alkotásaival. Odakint gyermekek síelnek és hódeszkáznak és egy nemrég épített hóember szikrázik a játékbolt tornyának fényében. Segíts feldíszíteni a hatalmas fát, amely a tér közepén áll, játssz a kíváncsi kiscicával a padon, vagy csatlakozz a karácsonyi énekesekhez a feldíszített utcai lámpa alatt! Ebben a bájos készletben találsz egy létrát, különböző méretű fákat, dobozból kiugró rugós krampuszt, játék kétfedelű repülőt, helikoptert, rakétát, vonatot, versenyautót, kamiont, robotot, vontatóhajót, plüssmackót és egy díszesen becsomagolt ajándékot. Építsd fel örömmel ezt a varázslatos téli csodaországot! A készletben hóembert, 8 minifigurát és válogatott kiegészítőket találsz: férfi énekes, női énekes, egy asszony, 2 férfi, 2 fiú és egy lány. Építs nagyot! Karácsonyi Hangulat

Termékek amik még érdekelhetnek

10 %

LEGO Ünnepek - LEGO® Friends Adventi naptár

9,490 Ft
6 %

LEGO Ünnepek - Karácsonyi Vonat

29,990 Ft

LEGO Ünnepek - City Adventi naptár

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385