KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Versenyautó

Foglald el a helyed a rajtnál és indulj el az év legizgalmasabb versenyén! Építsd meg a piros és a kék autókat és a lassít..

Azonosító: 10673-1
Alkatrészek: 341
Minifigurák: 2
Bevezetés éve: 2014
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 7

9,990 Ft

Foglald el a helyed a rajtnál és indulj el az év legizgalmasabb versenyén! Építsd meg a piros és a kék autókat és a lassító, kettős kanyarokat, készítsd elő az eredményhirdetéshez a dobogót, helyezd el együtt a start/cél vonalat, majd készülj fel, hogy te nyerd meg a versenyt, és emeld fel a trófeát. Ebben a kezdőkészletben minden megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy gyermeke elkezdhesse LEGO® elemes építő karrierjét. Ideális ajándék is lehet. Alakítsd ki a készletből egy narancsszínű segélykocsit, vagy szupergyors, fekete versenyautót célvonallal. A készletben 2 autóversenyző minifigurát találsz.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Cruz Ramirez versenyszimulátor

2,890 Ft

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Guido és Luigi boxutcája

2,890 Ft

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Villám McQueen versenyautó indítója

2,890 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385