KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® Pókember és Skorpió utcai leszámolása

Öveket becsatolni, csatlakozz Pókemberhez, és üldözzétek Skorpiót ebben a könnyen megépíthető, mozgatható póklábakkal ellá..

Azonosító: 10754-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 118
Minifigurák: 2
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 7

7,190 Ft

Öveket becsatolni, csatlakozz Pókemberhez, és üldözzétek Skorpiót ebben a könnyen megépíthető, mozgatható póklábakkal ellátott Pókautóban. A Pókember és Skorpió utcai leszámolása készletben találsz egy Skorpióautót mozgatható ollókkal és farokkal, plusz sikátor falat nyitható ablakkal, kétféleképpen csatlakoztatható rámpát, nagy hálót, rugalmas „hálófonalat” és egy összerakható katapultot. Az építőjáték egyszerű építési útmutatót és játékleírást is tartalmaz, a nagyobb elemeknek köszönhetően pedig a fiatalabb gyermekek is nagyobb magabiztosságra tehetnek szert. A csomagban 2 minifigurát találsz.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Cruz Ramirez versenyszimulátor

2,890 Ft

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Villám McQueen versenyautó indítója

2,890 Ft

LEGO Juniors - LEGO Juniors - Guido és Luigi boxutcája

2,890 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385