KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO Ideas - Old Fishing Store

Keresd meg az összes felszerelést a Régi horgászboltban, amire csak szükséged lehet egy fantasztikus horgászkiránduláson! ..

Azonosító: 21310-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 2037
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 0 - 0

Online akció
56,790 Ft
49,990 Ft

Keresd meg az összes felszerelést a Régi horgászboltban, amire csak szükséged lehet egy fantasztikus horgászkiránduláson! Lépj fel a lépcsőkön a tengerpartról az üzletbe, ahol horgászbotokat, horgokat, szigonyokat, búvárfelszereléseket, oxigénpalackokat és sok egyebet találsz. Mássz fel a létrán a kilátótorony tetejére és a távcsőbe nézve gyönyörködj a látványban! Utána lazíts egy kicsit és olvasd el az újságot az irodában! Csak arra ügyelj, hogy a macska vagy a tengeri sirályok nehogy megegyék a kint felfüggesztett, frissen fogott halakat!

Termékek amik még érdekelhetnek

6 %

LEGO LEGO Ideas - Adventure Time

16,990 Ft

LEGO LEGO Ideas - Caterham Seven 620R

26,990 Ft

LEGO LEGO Ideas - Ideas - NASA Apollo Saturn V

59,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385