KockaPark Campona

LEGO® Ideas - CUUSOO 21335 - Motorizált világítótorony

Engedd ragyogni a kreativitásodat, miközben megépíted ezt a LEGO® Ideas Motorizált világítótorony (21335) modellt! A szett..

Azonosító: 21335-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 18 - 0

126,990 Ft

Kosárba

Engedd ragyogni a kreativitásodat, miközben megépíted ezt a LEGO® Ideas Motorizált világítótorony (21335) modellt! A szett egy világítótornyot tartalmaz motorizált, forgó jelzőfénnyel és egyedi Fresnel-lencse elemekkel. Emellett egy házikót is találsz izzó kandallóval. A házikó és a torony belsejéhez egyaránt könnyedén hozzáférhetsz, így megnézheted a csodálatosan részletes belsőtereket. A két épület kockákból épült sziklás felszínen áll, ahonnan egy lépcső vezet le a mólóhoz és a barlanghoz – ott pedig egy kalózkincs van elrejtve. A világítótorony-őr és a matróz minifigurái mellett egy megépíthető csónak, valamint egy sirály- és egy macskafigura egészíti ki a bámulatos helyszínt. Egyedülálló építési élmény Remek meglepetés saját magadnak, vagy nagyszerű ajándék más lelkes LEGO építőknek. Ehhez a klasszikus, kiállítható LEGO modellhez egy lépésről lépésre vezető útmutató is tartozik, amivel még jobban elmerülhetsz az építési élményben. Építőkészletek felnőtteknek Üdvözlünk a terepeden! Fedezd fel a felnőtteknek szánt LEGO készleteket, azaz a kiváló minőségű modellek gondosan válogatott gyűjteményét! Bármi legyen is a szenvedélyed, itt egész biztosan vár rád egy koncentrációt igénylő, gyakorlatias építési projekt.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - LEGO® The Flintstones

21,990 Ft

LEGO - Ideas - CUUSOO 21325 - Középkori kovács

75,990 Ft

LEGO - Ideas - 21345 - Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép

33,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385