KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® MINDSTORMS® EV3

Megérkezett a LEGO® MINDSTORMS® EV3, amely sokoldalú LEGO építési rendszerünket kombinálja az általunk kifejlesztett legfe..

Azonosító: 31313-1
Súly: 1490 g.
Alkatrészek: 591
Bevezetés éve: 2013
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 10 - 0

Online akció
134,990 Ft
124,990 Ft

Megérkezett a LEGO® MINDSTORMS® EV3, amely sokoldalú LEGO építési rendszerünket kombinálja az általunk kifejlesztett legfejlettebb technológiával. Engedje szabadjára az új LEGO MINDSTORMS EV3 készlet kreatív energiáit. Alkosson és irányítson járni, beszélni és gondolkodni képes robotokat, amelyek bármely utasítást teljesítenek, amit csak el tud képzelni. Kövesse lépésről lépésre a 3 dimenziós építési útmutatót és építse meg a TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM és GRIPP3R robotokat, majd keltse őket életre az egyszerű, ikon-alapú programozói felületen keresztül. Ragadja meg a mellékelt távirányítót és induljon el az előre elkészített küldetésekre, vagy töltsön le ingyenes appot és okos eszközével irányítsa saját robotját. Szeretné közzétenni saját alkotásait, hogy azok másokat is inspiráljanak? Jelentkezzen be a LEGO.com/mindstorms oldalra, ahol rengeteg kiváló tartalmat tölthet le és kapcsolatba léphet más LEGO MINDSTORMS rajongók online közösségével. A LEGO MINDSTORMS EV3 robotok forradalma megkezdődött!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO MINDSTORMS® - NXT intelligens kocka

40,000 Ft

LEGO MINDSTORMS® - NXT újratölthető lítium elem

25,000 Ft

LEGO MINDSTORMS® - NXT Touch Sensor

4,500 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385