KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 51515 - LEGO Mindstorms - Robot feltaláló

Lépj be a programozható, távirányítású robotok és intelligens alkotások csodálatos fizikai és digitális világába! A LEGO® ..

Azonosító: 51515-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 10 - 0

124,990 Ft

Lépj be a programozható, távirányítású robotok és intelligens alkotások csodálatos fizikai és digitális világába! A LEGO® MINDSTORMS® Robot feltaláló (51515) segítségével a kis robotrajongók 5 egyedi, motorizált robotot és járművet építhetnek az ingyenes LEGO MINDSTORMS Robot feltaláló alkalmazáson keresztül. Ezután a gyermekek egyszerre egyet életre is kelthetnek a Scratch alapján készült húzd-és-ejtsd programozói környezet segítségével, hogy mókás feladatokat és izgalmas küldetéseket teljesítsenek (látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis eszközök listáját). A közel 1000 elem segítségével a gyermekek saját technikai játékokat alkothatnak, amelyeket a LEGO Life-on más robotrajongókkal is megoszthatnak. Fokozd a játékélményt! Az 5x5-ös LED képernyővel, hattengelyes giroszkóppal és hangszóróval ellátott intelligens Hubtól kezdve, a nagy teljesítményű motorokon és pontos érzékelőkön át, a LEGO MINDSTORMS gyermekeknek szánt robotprogramozás legújabb evolúciójáig a fiatalok bármit megtalálnak, amellyel tökéletesen kifejezhetik és fejleszthetik kreativitásukat, miközben alapvető, 21. századi STEM készségeket sajátítanak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO MINDSTORMS® - NXT újratölthető lítium elem

25,000 Ft

LEGO MINDSTORMS® - NXT intelligens kocka

40,000 Ft

LEGO MINDSTORMS® - NXT Touch Sensor

4,500 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385