KockaPark Campona

LEGO® Minecraft™ 21174 - A modern lombház

Egy óriási, moduláris Minecraft™ lombház modell toronymagas fával és 4 végtelen módon átrendezhető helyiséggel, amelyek te..

Azonosító: 21174-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

49,490 Ft

Egy óriási, moduláris Minecraft™ lombház modell toronymagas fával és 4 végtelen módon átrendezhető helyiséggel, amelyek telis-tele vannak eredeti Minecraft részletekkel. A LEGO® Minecraft™ A modern lombház (21174) egy hatalmas, részletesen kidolgozott és végtelenül sokoldalú játékkészlet, ami hosszan tartó örömet nyújt a Minecraft játékosoknak és bármelyik gyermeknek, aki imádja a kreatív építést.Végtelen módon átrendezhető Minecraft lombház A gyermekek 4 különféle helyiséget építhetnek meg – egy konyhát, egy könyvtárat, egy dolgozószobát és egy hálószobát –, amelyeket számos eredeti Minecraft kiegészítővel dobhatnak fel – a bútoroktól kezdve, az ágyneműn át, egészen a szerszámokig és a TNT-ig. A készletet a gyermekek újra és újra átépíthetik és átrendezhetik, így olyan fantáziadús játék- és kiállítási lehetőségeket fedezhetnek fel, amelyek sosem érnek véget. A helyiségeket nem is muszáj a fához rögzítened. A készlet ideális olyan gyermekeknek, akiknek a képzelete túlnyúlik a hagyományos babaházak falain. A LEGO® Minecraft™ A modern lombház (21174) egy nagy, részletesen kidolgozott és rendkívül sokoldalú játékkészlet, ami 4 végtelen módon átrendezhető helyiséget tartalmaz, telis-tele eredeti Minecraft funkciókkal. Tartalmaz egy töltött Creeper™ figurát, valamint panda és ocelot skineket, zombit, macskát és csirkét az online Minecraft™ játékból, emellett pedig rengeteg eredeti kiegészítőt is találsz. A gyermekek újra és újra átépíthetik és átrendezhetik ezt a csodálatosan variálható és személyre szabható játékkészletet, ami fantáziadús, végtelen játék- és kiállítási lehetőségeket nyújt. Ez a megépíthető és kiállítható, moduláris lombház ideális a 9 éves vagy nagyobb Minecraft™ rajongóknak és lelkes modellkészítőknek. Remek születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék. A több mint 29 cm magas, 20 cm széles és 17 cm mély, lenyűgöző készlet tökéletes a fantáziadús játékhoz és a kreatív kiállításhoz, emellett más LEGO® Minecraft™ készletekkel is kombinálható. A színes játékkészlet rengeteg eredeti Minecraft™ kiegészítőt tartalmaz, köztük szerszámokat, bútort és TNT-t. A LEGO® Minecraft™ játékkészletekkel a Minecraft játékosok új módon élvezhetik a kedvenc játékukat, hiszen a LEGO kockák és elemek fantáziadús válogatása életre kelti a szereplőket, a helyszíneket és a funkciókat is. A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van. A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385