KockaPark Campona

LEGO® Minecraft™ 21251 - Steve sivatagi expedíciója

Ez a LEGO® Minecraft® 6+ éves gamereknek készült játék az első olyan építőjáték, amely a Minecraft sivatagbiomjában játszó..

Azonosító: 21251-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

3,990 Ft

Ez a LEGO® Minecraft® 6+ éves gamereknek készült játék az első olyan építőjáték, amely a Minecraft sivatagbiomjában játszódik. Steve sivatagi expedíciója (21251) kihívás elé állítja a gyerekeket, hogy egy barátságtalan környezetben építsenek menedéket és azt védjék is meg a repülő Fantom támadásától. Ez az átalakítható, szerepjátékra is alkalmas, 6+ éves fiúknak és lányoknak szóló ajándék 3 LEGO minifigurát tartalmaz, köztük Steve-vel és egy Minecraft házikóval a sivatagbiomban. A szett olyan ikonikus Minecraft elemeket tartalmaz, mint a barkácsasztal, a tábortűz és a sivatagi környezet számos kiegészítője. A szett remek ajándék bármely Minecraft rajongónak, hiszen kreatív kalandokra és csatákra hív, amikor a mozgó szárnyú repülő Fantom lecsap a bázisra. A játék egy új arckifejezést is tartogat Steve-nek, és most először a kisteve is megjelenik a LEGO Minecraft készletben. Ez a gyerekek és gamerek számára is ideális ajándékötlet más LEGO Minecraft játékszettekkel is kombinálható (ezek külön kaphatók).

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385