KockaPark Campona

Termék képek

Termék videók

LEGO® Airjitzu Temploma

Tapasztald meg a fenséges Airjitzu Temploma és az azt körülvevő falu nyújtotta LEGO® NINJAGO™ építési élményt. A nagy rész..

Azonosító: 70751-1
Súly: 2952 g.
Alkatrészek: 1978
Minifigurák: 13
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 14 - 0

69,990 Ft

Tapasztald meg a fenséges Airjitzu Temploma és az azt körülvevő falu nyújtotta LEGO® NINJAGO™ építési élményt. A nagy részletességgel kidolgozott templomon gyönyörű építészeti megoldásokat találunk többek között a keleti stílusban díszített ablakokat és tolóajtókat. A közeli kovácsműhely bonyolult faváz keretes falai és a csempészek piacának íves tetőszerkezete is próbára teszi majd a LEGO építési készségeidet. Első alkalom, hogy egy készletben az összes Ninja megtalálható más kulcsfontosságú karakterekkel együtt. Szerepjáték közben átélheted az összes kedvenc NINJAGO kalandodat. Igyál egy teát a Templom recepcióján, gyakorolj az edzőteremben, vagy csatlakozz Wu Senseihez oktatótermében olvasás, vagy festés közben. Fedezd fel a Ninja siklót a kovácsműhely felső szintjén, kelj át a kősárkányok által őrzött hídon, hogy megtaláld a csempészek piacán elrejtett kincseket. Kapcsold le otthon a szobádban a villanyt, hogy megnézhesd a templom világító árnyékszínházát. A dobozban válogatott fegyvereket, kiegészítőket és 12 minifigurát találsz: Lloyd, Kai, Jay, Zane, Cole, Nya, Wu, Misako, Dareth, Postman, Jesper és Claire. Építs nagyot! Gyűjtői készletek őrült jó áron

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385