KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71705 - A Sors Adománya

A kreatív gyermekek, akik örömmel építenek klasszikus LEGO® NINJAGO® hajó készleteket és imádják a mókás játékokat, odales..

Azonosító: 71705-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

47,590 Ft

A kreatív gyermekek, akik örömmel építenek klasszikus LEGO® NINJAGO® hajó készleteket és imádják a mókás játékokat, odalesznek A Sors Adománya (71705) készletért. Ez a gyermekeknek szánt, részletesen kidolgozott, interaktív építőkészlet tartalmaz egy NINJAGO LEGO hajót és 7 nindzsa akciófigurát, köztük Wut, Kai-t, Zane-t és Cole-t is. Látványos LEGO® NINJAGO® hajó készlet A kis nindzsák örömmel fogják megalkotni saját NINJAGO® kalandjaikat ezzel az akciódús és interaktív nindzsa játékkészlettel, amely a TV-sorozat 1. évadából ismert NINJAGO® hajó felújított változata. A gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat ezzel a NINJAGO® A Sors Adománya készlettel. Szórakoztató játékok a kreatív játékhoz A gyermekeknek szánt LEGO® NINJAGO® építőkészletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy belépjenek a lebilincselő kalandok világába, ahol nindzsa hőseikkel társulva számos gonosztevővel szállhatnak szembe. A NINJAGO® rajongók el lesznek ragadtatva a játékkészletek, hajók, autók, sárkányok, templomok és megépíthető figurák széles kínálatától.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385