KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71720 - Tűzkő robot

Ez a LEGO® NINJAGO® Tűzkő robot (71720) az 5 minifigurával tökéletes a nindzsajátékok és építőkészletek iránt rajongó gyer..

Azonosító: 71720-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

Online akció
24,690 Ft
20,780 Ft

Ez a LEGO® NINJAGO® Tűzkő robot (71720) az 5 minifigurával tökéletes a nindzsajátékok és építőkészletek iránt rajongó gyermekeknek. A fiatalok örömmel fogják összeállítani a tűznindzsa robotot és a minifigurákat, hogy akciódús jeleneteket játsszanak el a NINJAGO TV-sorozatból. Bámulatos LEGO szórakoztató játékok Ez a lenyűgöző és részletesen kidolgozott LEGO robotkészlet a lehetőségek világát kínálja a gyermekeknek, akik több órányi lenyűgöző akció részesei lehetnek. A sokféleképpen beállítható robot pilótafülkéjében két nindzsát helyezhetnek el, miközben az csatába indul ellenségei, Murt és Moe ellen, és utat tör magának a Shintaro hegy gyomrából a szabadba. A tökéletes építőjátékok gyermekeknek A LEGO NINJAGO robotkészletek a fiatalok számára belépési lehetőséget kínálnak a fantázia szórakoztató világába, ahol elmerülhetnek a kreatív játékban, miközben klassz történeteket játszanak el az összerakható figurákkal. Kis nindzsádat teljesen megigézi majd az akciójátékok széles kínálata, amelyek között autók, repülőgépek, sárkányok és hasonlók várnak rá.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71761 - Zane szupererős EVO robotja

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71780 - Kai EVO nindzsa-versenyautója

3,990 Ft

LEGO Ninjago - NINJAGO® 71788 - Lloyd városi nindzsamotorja

3,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385