KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 76896 - Nissan GT-R NISMO

A Nissan GT-R NISMO (76896) autóért a világ minden táján rajonganak, emellett a leggyorsabban driftelő rekordot is ez a já..

Azonosító: 76896-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
6,990 Ft
5,580 Ft

A Nissan GT-R NISMO (76896) autóért a világ minden táján rajonganak, emellett a leggyorsabban driftelő rekordot is ez a jármű tartja. Most már a rajongók minden korosztálya megalkothatja saját játékautó modelljét LEGO® kockákból – ideális LEGO ajándék azoknak, akik imádnak klassz másolatokat építeni. Állítsd ki a Nissan GT-R-t vagy mérkőzz meg más autókkal egy versenyen! Legyen a tiéd egy saját Nissan GT-R NISMO játékautó A tuningolók, a sofőrök és a verseny szerelmesei már fél évszázada imádják a Nissan GT-R-t, most pedig te is megépítheted a legendás GT-R NISMO LEGO® másolatát. Ez a játékautó modell néhány olyan valósághű részlettel van ellátva, melyeket az eredeti modellen is megtalálsz. A játékautó készlet tartalmaz egy pilóta minifigurát Nissan versenyzőruhában, akit beültethetsz a kormány mögé, hogy belevágj az izgalmas, akciódús versenybe. Versenypályára való játék versenyautók! Az új, 2020 januárjában megjelenő LEGO Speed Champions másolatok 25%-kal nagyobbak és még valósághűbbek, mint valaha. Az autórajongók megépíthetik a világ leghíresebb autóinak mini változatait, kiállíthatják őket vagy izgalmas versenyeket rendezhetnek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76916 - Porsche 963

9,490 Ft

LEGO Speed Champions - Speed Champions 76915 - Pagani Utopia

9,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385