KockaPark Campona

LEGO® Star Wars™ 75328 - A Mandalóri™ sisak

A Mandalóri™ sisak! Fedezd fel a határtalan kreativitást ezzel a felnőtteknek szánt, izgalmas projekttel: építsd meg A Ma..

Azonosító: 75328-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 17 - 0

28,990 Ft

Kosárba

A Mandalóri™ sisak! Fedezd fel a határtalan kreativitást ezzel a felnőtteknek szánt, izgalmas projekttel: építsd meg A Mandalóri részletesen kidolgozott építőmodelljét! Star Wars: A Mandalóri rajongók, figyelem! Engedd szabadjára a kreativitásodat, és koncentrálj az építésre A Mandalóri sisak (75328) gyűjthető LEGO® Star Wars™ másolatával. A beszkár páncél fémes csillogását dobfényezett elemek segítségével alkothatod meg, a különböző árnyalatú szürke kockákkal pedig kiemelheted a hiteles másolat kontúrjait. Egészítsd ki a névtáblával ellátott, kockákból épült bemutatóállvánnyal, így otthon és a munkahelyen egyaránt bámulatosan fog mutatni. Az építés öröme A mellékelt, lépésről lépésre vezető útmutatóval elmerülhetsz az építési élményben. Ha pedig készen állsz egy újabb építési kihívásra, szerezd be a többi új, 2022 márciusában megjelenő LEGO Star Wars sisakokat, amikkel kiegészítheted a gyűjteményedet. A kreativitás galaxisa Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kezdődött. Most pedig a nappalidban folytatódik a történet a felnőtteknek készült LEGO Star Wars készletekkel. Fedezd fel a kínálatot, hogy megtaláld a tökéletes ajándékokat a Star Wars rajongóknak vagy a lelkes LEGO építőknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385