KockaPark Campona

LEGO® Super Heroes 10789 - Pókember autója és Doktor Oktopusz

Vezesd be a fiatalokat a klasszikus szuperhősakcióba a LEGO® Marvel Pókember autója és Doktor Oktopusz (10789) szettel! Az..

Azonosító: 10789-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

4,290 Ft

Vezesd be a fiatalokat a klasszikus szuperhősakcióba a LEGO® Marvel Pókember autója és Doktor Oktopusz (10789) szettel! Az ikonikus karaktereket, egy szuper klassz járművet és nagyszerű kiegészítőket tartalmazó játékkészlet ideális a 4 éves vagy nagyobb gyerekeknek. Hálóvetős, autós akció Pókemberrel és Doktor Oktopusszal Egy gyémántrablás indítja be az akciót, ami végtelen, fantáziadús kalandok felé repíti a gyerekeket. A készlet 2 minifigurát – Pókembert és Doktor Oktopuszt –, valamint Pókember autóját tartalmazza, ami 2, sötétben világító hálóelemmel van kiegészítve. A különleges karosszéria kezdőkocka arra bátorítja a fiatalokat, hogy „egyedül” építsék meg Pókember autóját. Az egyszerű, színes és illusztrált útmutató mellett digitális móka is vár a gyerekekre a LEGO Builder appban, aminek intuitív nagyító és forgató eszközeivel építés közben megjeleníthetik a modelljüket. Közös szórakozás a családnak A 4+ készletek tökéletes lehetőséget nyújtanak, hogy a felnőttek is részt vehessenek a kicsik szórakoztató építésében, akár tapasztalt fiatal LEGO rajongók, akár először játszanak LEGO kockákkal.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385