KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Hulkbuster összecsapás

Győzd le Proxima Midnightot és az Outridert Bruce Banner Hulkbusterével ebben a LEGO® Marvel Super Heroes 76104 Hulkbuster..

Azonosító: 76104-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 358
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 14

11,990 Ft

Győzd le Proxima Midnightot és az Outridert Bruce Banner Hulkbusterével ebben a LEGO® Marvel Super Heroes 76104 Hulkbuster összecsapás szettben! A beállítható Hulkbuster jellemzője egy minifigurának való, nyitható pilótafülke és a verőkar funkció. Ebben az akciódús készletben egy golyókilövő ágyútornyot is találsz nyitható hátsó résszel, amely a Végtelen kő elemet rejti. Benne vannak még Sólyom megépíthető szárnyai, levehető Vörös Szárny drón elemmel és 4 minifigurával. A csomagban 4 minifigurát találsz: Bruce Banner, Sólyom, Proxima Midnight és egy Outrider. A Hulkbuster jellemzői a nyitható minifigura pilótafülke, a kerékkel működtetett verőkar funkció és a beállítható ujjak, karok és lábak. Az ágyútorony jellemzője egy minifigura ülés, golyókilövő és egy nyitható hátsó rekesz, amely tartalmazza a Végtelen kő elemet. A csomagban Proxima Midnight lándzsáját és Sólyom megépíthető szárnyait is megtalálod a levehető Vörös Szárny drón elemmel. A 2018. márciusi újdonságaként megjelenő Outrider minifiguráknak 6 karjuk lesz. Játszd el az izgalmas jeleneteket, ahogyan azokat a Marvel Super Heroes Bosszúállók: Végtelen háború című filmben láttad. A Hulkbuster méretei: több mint 14 cm magas, 7 cm hosszú és 16 cm széles. Az ágyútorony méretei: több mint 8 cm magas, 11 cm széles és 5 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385