KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Pókember motoros mentése

Száguldj keresztül New York városának utcáin és segíts Pókember és Miles Morales-nek megakadályozni a gonosz Mészárszék kü..

Azonosító: 76113-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 208
Minifigurák: 3
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

8,290 Ft

Száguldj keresztül New York városának utcáin és segíts Pókember és Miles Morales-nek megakadályozni a gonosz Mészárszék küldetését, miszerint felrobbantja az áramfejlesztőt, a LEGO® Marvel Pókember 76113 Pókember motoros mentése szettel! Ez az akciódús építőjáték tartalmaz egy Pókember motort futurisztikus pókkilövővel és pókhálóvetővel (lövésre nem alkalmas), valamint egy megépíthető áramfejlesztőt robbanó funkcióval. A csomagban továbbá 3 LEGO minifigurát, valamint 9 válogatott pókháló elemettalálsz, melyekkel kedvedre alakíthatod az építményeidet, minifiguráidat és fegyvereidet a kreatív játék érdekében. A csomagban 3 új, 2018 decemberében megjelenő minifigurát találsz: Pókembert, Miles Morales-t és Mészárszéket. A Pókember motor tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőfülkét, állítható kormányokat, nagy kerekeket, futurisztikus pókkilövőt és egy pókhálóvetőt (lövésre nem alkalmas), melyen találsz egy csatlakozási pontot a pókháló elemeknek. A megépíthető áramfejlesztő robbanó funkcióval, energiacella elemekkel és a pókháló elemekhez tartozó csatlakozási pontokkal van ellátva. Kapcsold be a robbanó funkciót és reptesd meg az energiacellákat! Ez a LEGO® Marvel Pókember játék építőkészlet 9 új, válogatott, 2018 decemberében megjelenő pókháló elemet tartalmaz, amelyekkel kedvedre alakíthatod az építményeidet, minifiguráidat és fegyvereidet is. A kiegészítő elemek között megtalálod Mészárszék csápjait. A megépíthető Pókember motoros játék méretei: több mint 5 cm magas, 13 cm hosszú és 6 cm széles. Az áramfejlesztő méretei: több mint 3 cm magas, 13 cm széles és5 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76211 - Shuri madara

20,990 Ft
4 %

LEGO Super Heroes - Super Heroes 76161 - 1989 Denevérszárny​

114,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385