KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 60254 - Versenycsónak szállító

Ebben a LEGO® City Versenycsónak szállító (60254) játékkészletben minden nagyon klassz, többek között a nagy teljesítményű..

Azonosító: 60254-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
9,990 Ft
7,480 Ft

Ebben a LEGO® City Versenycsónak szállító (60254) játékkészletben minden nagyon klassz, többek között a nagy teljesítményű szállítófurgon és a sportos, áramvonalas, sugárhajtású motorcsónak, ami valóban lebeg a vízen! A furgonsofőr és az Extrém versenycsapat minifigurái előkészítik a terepet a szélsebes versenyre és kalandra! A gyermekek imádni fogják ezt a játék csónakot, ami valóban lebeg a vízen Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, melyekkel a LEGO építés gyerekjáték lesz! LEGO City – Klassz játékok gyermekeknek A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletek funkciókkal teli, szárazföldi, légi és vízi játékokat kínálnak, melyek beindítják a képzeletet. Ezekkel az építőkészletekkel a gyermekek mindenféle járművet felfedezhetnek, emellett olyan történeteket és helyzeteket alkothatnak, melyek a valódi városi életet tükrözik, szórakoztató és fantáziadús formában.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385