KockaPark Campona

LEGO® 60263 - Óceáni mini-tengeralattjáró

A LEGO® City Óceáni mini-tengeralattjáró (60263) játékkészlettel a gyermekek elmerülhetnek a kreatív játékban. Tartalmaz ..

Azonosító: 60263-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,390 Ft

A LEGO® City Óceáni mini-tengeralattjáró (60263) játékkészlettel a gyermekek elmerülhetnek a kreatív játékban. Tartalmaz egy játék tengeralattjárót egy buborék-pilótafülkével és vizsgálókarokkal, egy kalóz kincsesládát drágakövekkel és egy klassz pörölycápa-figurát. Valójában ebben az építőkészletben minden megtalálható, amire a gyermekeknek szükségük lehet a fantáziadús víz alatti kalandokhoz. Tökéletes játékkészlet a kezdő építők számára Ez a 4 év fölöttieknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és egy különleges Kezdőkocka elemet, így a gyerekek átélhetik a saját LEGO játékok megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként a gyermekek az Instructions PLUS felülethez is hozzáférhetnek – egy interaktív építési útmutatóhoz, amely közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés gyerekjáték lesz! Klassz játékok, amelyek stimulálják a gyermekek kreativitását A LEGO City büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Óceáni játékkészleteink bevezetik a gyermekeket a tenger alatti felfedezések izgalmas világába, ahol valósághű tengeri járművekkel, autentikus környezetben és szórakoztató karakterekkel élvezhetik az élethű szerepjáték-forgatókönyveket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385