KockaPark Campona

LEGO® City 60367 - Utasszállító repülőgép

Kiváló meglepetés a repülőgépmodellek rajongóinak. A 7+ éveseknek készült LEGO® City Utasszállító repülőgép (60367) játékk..

Azonosító: 60367-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

39,990 Ft

Kiváló meglepetés a repülőgépmodellek rajongóinak. A 7+ éveseknek készült LEGO® City Utasszállító repülőgép (60367) játékkészlet telis-tele van valósághű jellemzőkkel és funkciókkal. A szuper sima játékrepülő belső tere részletesen kidolgozott, található benne pilótafülke, utastér, folyosó és egy mosdó. A szetthez tartozik még egy beszállólépcső, egy apron-busz, egy pushback traktor, egy poggyászkocsi és 9 minifigura, akikkel azonnal kezdődhet a játék. Interaktív építési útmutató Ehhez játékkészlethez egy könnyen követhető, illusztrált és nyomtatott építési útmutató, valamint egy lépésről lépésre vezető, 3D-s útmutató is tartozik, ami a LEGO Builder appban található. Itt a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. Az appban emellett nyomon követhetik az építési folyamatot, illetve virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el. Nagyszerű LEGO City járművek A gyerekek csodálatos járművek és gépek környezetében nőnek fel, a LEGO City építőkészletekkel pedig közelebbről is felfedezhetik őket a valósághű modellek és mókás szereplők segítségével, amelyek végtelen, korlátlan és fantáziadús játékra inspirálják őket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60283 - Lakóautó nyaraláshoz

6,190 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385