KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® MINI Cooper

Autózz egyet a MINI Cooperrel! Ez a részletes kidolgozású klasszikus MINI Cooper Mk VII LEGO kockákból készült replica szá..

Azonosító: 10242-1
Súly: 1339 g.
Alkatrészek: 1076
Bevezetés éve: 2014
Készlet: archív
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 0

Online akció
29,990 Ft
25,980 Ft

Autózz egyet a MINI Cooperrel! Ez a részletes kidolgozású klasszikus MINI Cooper Mk VII LEGO kockákból készült replica számos autentikus részletet tartalmaz. Úgy mint, klasszikus zöld és fehér színek, a fehér visszapillantó tükrök, sportcsíkok, nyitható ajtók a motorháztetőn és csomagtartón, sportos ködfényszórók, részletesen kidolgozott motor és a külön pótkerék rekesz. Még a tetőt is leemelheted, hogy hozzáférhess a mintás üléseket befogadó, sárgásbarna belsőhöz, a falemez hatású műszerfalhoz, a forgatható kormánykerékhez és a mozgatható sebességváltóhoz és kézifékhez. Természetesen egyetlen MINI Cooper sem lehet teljes piknikkosár és pléd nélkül, amelyek tökéletes tartozékai egy vidéken töltött vidám napnak! Exkluzív készlet

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft
9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385