KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Vidám jövő

Hogyan fognak segíteni bennünket a robotok a jövőben? Fedezd fel az alkotás örömét a LEGO® elemekkel, és készíts egy robot..

Azonosító: 10402-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 182
Minifigurák: 1
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 12

3,990 Ft

Hogyan fognak segíteni bennünket a robotok a jövőben? Fedezd fel az alkotás örömét a LEGO® elemekkel, és készíts egy robotot, ami segít a házimunkában, vagy állítsd össze a környék leggyorsabb go-kartját, és zúgj el a versenyekre! Amit el tudsz képzelni, meg is tudod építeni, át is tudod alakítani és egész nap játszhatsz vele. Az apró elemek nagy ötleteket inspirálnak! Ösztönözd gyermeked kreativitását ezzel a különleges LEGO® készlettel! Engedd, hogy gyermeked megépítse a jövő robotjait és autóit ebből a számos színes, különleges elemet és egy minifigurát tartalmazó készletből! Ösztönözd gyermeked arra, hogy gondoljon egy nagyot és legyen kreatív! Segíts gyermekednek, hogy gondoljon egy nagyot, építse meg és használja a fantáziáját ezzel a különleges, jövő témájú LEGO® szettel, amelyben egy sor színes kockát és elemet talál, egy egyedi, 60. évfordulós LEGO lap társaságában. Lehet bármilyen gazdag gyermeked fantáziája, a LEGO kockákkal mindig tovább bővítheted azt. Ez az építőjáték több különböző bonyolultsági szintet kínál az építéshez, ezáltal kiváló kezdőkészlet a kis LEGO építők számára, amelyben egy minifigurát is találsz. Vajon mit fog építeni fantáziadús gyermeked? A csomagban egy minifigurát is találsz. Olyan élénk és színpompás LEGO elemválasztékot tartalmaz, amely számtalan lehetőséget kínál a kreatív játékra, különleges elemeket, mint a kerekek, a formák és a szemek, ráadásul egy különleges lapot is, a 60 éves LEGO kocka ünnepe alkalmából. A készletben különféle nehézségű építéseket találsz, hogy minden építő megtalálja a maga szintjét. Engedd, hogy gyermeked megválaszolja a világ legnagyobb kérdéseit ezzel a különleges LEGO® szettel! A kiegészítő elemek között találsz egy sisakot, csavarkulcsot, almát, és ráadásként egy összerakható mikrofont. Ez a különleges építőjáték 5 éves kortól ajánlott. Láss hozzá az építéshez a Gondolj Nagyot LEGO® elemekből!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11037 - Kreatív bolygók

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385