KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 11010 - Fehér alaplap

Még sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO® alaplap ezelőtt! Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt..

Azonosító: 11010-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

3,390 Ft

Kosárba

Még sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO® alaplap ezelőtt! Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt a LEGO® építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához. Nagyobb, jobb, világosabb, fehérebb! Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek ragyogó választékával – a befagyott tavaktól a havas hegyeken át egészen a napfényes tengerpartokig és űrhajókig! Ki mondta, hogy az alaplapnak alul kell lennie? Ez a minőségi alaplap elég bütyökkel van ellátva ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa az építőkockákat, akár még fejjel lefelé is (ami nagyszerű a gyermekek szuperhősös kalandjaihoz!), azonban a leszedésük minimális erőfeszítést igényel. Ha pedig véget ér az építés, a szilárd alaplapnak köszönhetően a gyermekek anélkül szállíthatják és állíthatják ki klassz alkotásaikat, hogy azok összeomlanának. A végtelen játékok életre szóló készségeket nyújtanak A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során kreatív gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik még továbbfejlődnek!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385