KockaPark Campona

LEGO® Elemek és egyebek 11011 - Kockák és állatok

A kis állatbarátok élvezni fogják a végtelen, fantáziadús játékot ezzel az állatos építőkészlettel. A 10 lenyűgöző állat e..

Azonosító: 11011-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

29,790 Ft

A kis állatbarátok élvezni fogják a végtelen, fantáziadús játékot ezzel az állatos építőkészlettel. A 10 lenyűgöző állat egyszerre is megépíthető, mindegyik a saját környezetében. Építés és játék közben a gyermekek a kulcsfontosságú készségeiket is fejlesztik. Gyermekeknek szánt, LEGO® kockából épült állatok kezdő építők számára! A kicsik meg fognak vadulni ezekért a könnyen megépíthető LEGO állatokért. A 10 könnyen megépíthető játék között találsz egy állvánnyal ellátott pávát, bikát, pingvint jéggel, sziklákon lévő dinoszauruszt, egyszarvút, struccot fészekkel, csigát, vízilovat, hátán egy madárral, egy pandamacit bambuszfákkal és egy zsiráfot fával. Miközben a gyermekek megépítik és átalakítják a figurákat és kiegészítőket, felfedezik az építés örömét és elmerülnek a fantáziadús szerepjátékban. Inspiráld a kreatív készségeket LEGO Classic építőjátékokkal! A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a kreatív építést és fantáziadús játékot. Ha az egyszerű útmutatóval és szórakoztató modellekkel belevágnak az építésbe, sosem akarják majd abbahagyni!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385