KockaPark Campona

LEGO® Elemek és egyebek 11013 - Kreatív áttetsző kockák

Kreatív áttetsző kockák! A gyermekek bármelyik LEGO® alkotásukat ragyogóvá varázsolhatják ezzel a klassz játékkészlettel ..

Azonosító: 11013-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

13,990 Ft

Kosárba

Kreatív áttetsző kockák! A gyermekek bármelyik LEGO® alkotásukat ragyogóvá varázsolhatják ezzel a klassz játékkészlettel – vár rájuk 8 mókás ötlet az áttetsző LEGO kockákhoz, emellett pedig extra LEGO elemeket is találnak. A LEGO® Classic Kreatív áttetsző kockák (11013) szett az áttetsző LEGO elemek ragyogó válogatását tartalmazza, amiket minden színben, formában és méretben megtalálsz, valamint a klasszikus LEGO kockák, elemek, szemek és kerekek izgalmas válogatását is. Minden megvan benne, amire csak szükség lehet a kreatív játékhoz. Tökéletes játékkészlet a 4 éves vagy nagyobb építőknek Ez a kiváló minőségű szett 8 inspiráló építési ötletet nyújt. Építhetsz madarat, oroszlánt, teknőst, robotot, egyszarvút, rózsaszín madarat, varázslót bájitalos asztallal vagy egy korallos környezetben élő halat. És mivel minden modellhez tartozik egy egyszerű építési útmutató és egy digitális útmutató is, így még a kezdő építők is átélhetik a saját LEGO játékaik megépítésének örömét. Az életre szóló készségek fejlesztése A LEGO Classic szettekkel a gyermekek megalkothatják az ötleteiket. A barátokkal és a családdal való építés során kreatív és fizikai készségeik is fejlődnek. A tanulás még sosem volt ilyen mókás!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385