KockaPark Campona

LEGO® Elemek és egyebek 11023 - Zöld alaplap

Zöld alaplap! Nyújts a LEGO® rajongók számára tökéletes kezdetet az építéshez és saját alkotásaik kiállításához ezzel a 3..

Azonosító: 11023-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

4,350 Ft

Kosárba

Zöld alaplap! Nyújts a LEGO® rajongók számára tökéletes kezdetet az építéshez és saját alkotásaik kiállításához ezzel a 32x32 bütyökkel ellátott zöld alaplappal! Készítsd elő a helyszínt a végtelen, kreatív játékhoz a LEGO® Classic Zöld alaplappal (11023). A több mint 25 cm-es zöld négyzetalaplap tágas, 32x32 bütykös LEGO tájat nyújt a gyerekeknek, amire építhetnek, valamint játszhatnak és kiállíthatnak rajta. Nagy képzelőerővel megáldott gyerekeknek tervezve Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek sokaságával – a kertektől és erdőktől kezdve egészen a földönkívüli tájakig. Ez a kiváló minőségű alaplap elég stabil rögzítést biztosít ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa a LEGO építőkockákat, akár még fejjel lefelé is! Ha pedig az építés véget ért, az erős rögzítésnek köszönhetően a gyerekek szállíthatják és kiállíthatják rajta az alkotásaikat, anélkül, hogy azok szétesnének. A gyerekek kreativitásának fejlesztése A LEGO Classic készletek egyenesen a gyerekek kezébe adják az önkifejezés lehetőségét és a végtelen játékot. Az építés, alkotás és fantáziálás során a szabad gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik is fejlődnek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385