KockaPark Campona

LEGO® Elemek és egyebek 11034 - Kreatív háziállatok

Az 5 éves vagy annál nagyobb gyerekek megélhetik az állatok iránt érzett szeretetüket a kreatív háziállatok építőszettel. ..

Azonosító: 11034-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 5 - 0

13,990 Ft

Kosárba

Az 5 éves vagy annál nagyobb gyerekek megélhetik az állatok iránt érzett szeretetüket a kreatív háziállatok építőszettel. A LEGO® Classic Kreatív háziállatok (11034) készlet az állatos építőkockák inspiráló választéka, és a gyorsan összerakható, színes játékállatokhoz egyszerű útmutatók is tartoznak. Nagyszerű lehetőség arra, hogy a kreatív építésre ösztönözd a kicsiket! A 450 építőelemmel, amelyek közt speciális szem- és szájelemek is találhatók, valamint a lépésenkénti útmutató segítségével a gyerekek megépíthetnek egy kutyát tálával és csonttal, egy cicát állvánnyal, egy hörcsögöt almával, egy nyuszit répával és egy madarat a rúdon. Majd az alternatív színekre, formákra és funkciókra tett javaslatok alapján vidáman építhetik át a házikedvenceket. Ahogy egyre ügyesebbek lesznek a kreatív építésben, a gyerekek kipróbálhatják saját ötleteiket is. A szetthez tartozó útmutató 10 ötlettel indítja be a kötetlen építési mókát. A LEGO Classic játékok telis-tele vannak ötletekkel és inspirác ióval, emellett abban is segítenek, hogy a szülők és gyerekek osztozzanak az építési mókában és a fejlődési mérföldkövekben.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385