KockaPark Campona

LEGO® ICONS 10309 - Pozsgások

Alkoss stílusos otthoni dekorációt ezzel az izgalmas, felnőtteknek szánt LEGO® Pozsgások építési projekttel. A pozsgások ..

Azonosító: 10309-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

25,990 Ft

Alkoss stílusos otthoni dekorációt ezzel az izgalmas, felnőtteknek szánt LEGO® Pozsgások építési projekttel. A pozsgások otthonod nagyszerű kiegészítői lehetnek, dobd fel velük a dekorációidat! Most pedig egy odafigyelést igénylő építési projektet is élvezhetsz, miközben megalkotsz egy elegáns növénydekorációt ezzel a felnőtteknek szánt LEGO® Pozsgások (10309) építőkészlettel. Szánj időt a 9 különböző pozsgás részleteinek kidolgozására – amik mindegyikét egy valódi növény ihlette. Ezután mutasd meg mindenkinek a kreativitásodat a fantasztikus, gondozást még csak nem is igénylő növénydekorációval! Szabd személyre a dekorációdat Mindegyik pozsgáshoz egy saját kis tartó jár. Kombináld őket és alkoss meg 1 elrendezést, állítsd ki őket kisebb csoportokban vagy külön-külön az otthonodban, az irodában vagy a kollégiumi szobádban. A készlet emellett remek ajándékötlet a növényimádóknak. A 3 különálló útmutató füzettel pedig tökéletes ahhoz, hogy a barátaiddal és a családoddal is élvezhesd a folyamatot. A kreativitás építése, elemről elemre Merülj el az odafigyelésben és kapcsolódj ki a LEGO Botanikai gyűjtemény felnőtteknek készült, megépíthető modelljeivel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385