KockaPark Campona

LEGO® ICONS 10311 - Orchidea

Orchidea! Alkoss egy szemet gyönyörködtető orchideát az otthonodba ezzel az odafigyelést igénylő, felnőtteknek szánt épít..

Azonosító: 10311-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

24,990 Ft

Orchidea! Alkoss egy szemet gyönyörködtető orchideát az otthonodba ezzel az odafigyelést igénylő, felnőtteknek szánt építési projekttel. Élvezd az odafigyelést igénylő építési projektet, és alkoss egy gyönyörű növényt az otthonodba ezzel a felnőtteknek szánt LEGO® Orchidea (10311) modellépítő projekttel! Szánj időt a fehér és rózsaszín virágok részleteinek, valamint a váza megépítésére. A valódi orchidea ihlette modell 5 levelet tartalmaz az alaplapon, és 2 kanyargó léggyökeret, amikből valósághű dekorációt építhetsz. Készítsd el a kék, bordázott vázát, majd töltsd meg a barna LEGO elemekkel, hogy egy olyan kéregkeveréket alkoss, amiből egy valódi orchidea is kinőne. Alkoss saját dekorációt Az orchideádat számos módon beállíthatod, ha elforgatod a modell szárait, virágait, gyökereit és leveleit – így tökéletes beállítás valósulhat meg. De akár személyre is szabhatod a dekorációt, ha átépíted a szárakat, amikből a virágelrendezések új kombinációját alkothatod meg. A kreativitás építése, elemről elemre Merülj el az odafigyelésben és kapcsolódj ki a LEGO Botanikai gyűjtemény felnőtteknek készült, megépíthető modelljeivel.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385