KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 31103 - Rakétás teherautó

Indítsd be a fiatal jármű rajongók képzeletét a LEGO® Creator 3 az 1-ben Rakétás teherautó (31103) játékkészlettel! A gyer..

Azonosító: 31103-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
8,990 Ft
6,350 Ft

Indítsd be a fiatal jármű rajongók képzeletét a LEGO® Creator 3 az 1-ben Rakétás teherautó (31103) játékkészlettel! A gyermekek örömmel fogják feszegetni a határokat ezzel az építőkészlettel, melyben vár rájuk egy zöld és fehér teherautó, hátulján rakétamotorral, szívócsővel és állítható légterelővel. Rengeteg fantáziadús izgalom és akció Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Építhetnek rakétás teherautót, amit átalakíthatnak terepjáróvá vagy quad bike-ká, de kreativitásukat szabadjára engedve valami újat is alkothatnak. A rakétás teherautó és a terepjáró vezetőfülkéjében elég hely van egy minifigura számára (a készlet nem tartalmazza). Ez a nagyszerű építőjáték beindítja a fantáziadús játékot és biztonságos választás bármilyen alkalomra szóló ajándékként. Ikonikus, valósághű akciómodellek A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak és valósághűek. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket kínálnak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. A szórakoztató, akciódús készletek nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385