KockaPark Campona

LEGO® Creator 3-in-1 31131 - Városi tésztázó

Városi tésztázó! Készülj fel egy izgalmas belvárosi útra! Élvezd a finom ételeket a tésztázóban, egyél egy fagylaltot, és..

Azonosító: 31131-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

18,990 Ft

Városi tésztázó! Készülj fel egy izgalmas belvárosi útra! Élvezd a finom ételeket a tésztázóban, egyél egy fagylaltot, és kapcsolódj ki a csodálatos, tetőteraszos lakásban! Építsd át biciklibolttá és újságossá egy második emeleti műteremmel, vagy élvezd az izgalmas, videójátékos akciót 3 klassz géppel a játékteremben! Ezzel az akciódús, átépíthető 3 az 1-ben készlettel a szórakozás soha nem ér véget. A 8 éves vagy nagyobb LEGO® rajongók szórakoztató történeteket játszhatnak el ezzel az akciódús LEGO Creator 3 az 1-ben Városi tésztázó (31131) szettel. A készlet egy 2 emeletes városi házat, az utcaszinten pedig egy tésztázót és egy szuper klassz, tetőteraszos lakást is tartalmaz. A ház hátulja kihajtható, így a gyerekekre még több játéklehetőség vár. Klassz játékok, amik fantáziadús játékra inspirálnak Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben építőkészlettel a gyerekek 3 különböző házmodelles játékkészlet megépítése közül választhatnak. Építhetnek egy 2 emeletes városi házat tésztázóval és egy tetőteraszos lakással, amit biciklibolttá építhetnek át újságossal és műteremmel, de akár játéktermet is alkothatnak 3 játékgéppel. Ám az 569 elemből bármi mást is megépíthetnek. Digitális élmény LEGO építőknek Ehhez az építőkészlethez interaktív, digitális útmutatók is tartoznak, így az élmény még szórakoztatóbb lesz. Az okostelefonokra és tabletekre letölthető LEGO Építési útmutatók alkalmazás nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben megjeleníthetik a modell képét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385