KockaPark Campona

LEGO® LEGO Disney™ - Simba, az ifjú oroszlánkirály

Oszd meg az ikonikus filmek iránti rajongásodat a Simba, az ifjú oroszlánkirály (43247) LEGO® ǀ Disney állatos építőszette..

Azonosító: 43247-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 18 - 0

54,990 Ft

Kosárba

Oszd meg az ikonikus filmek iránti rajongásodat a Simba, az ifjú oroszlánkirály (43247) LEGO® ǀ Disney állatos építőszettel. Ez a felnőtteknek szóló építőkészlet A oroszlánkirály 30. évfordulóját ünnepli, és tartalmaz egy Simba állatfigurát, akinek mozgatható a feje, így a modellt különféle pozíciókban lehet kiállítani. Ez a felnőtteknek szóló, kikapcsolódást nyújtó tevékenység vidám és nosztalgikus ajándék, amely tapasztalt építőket igényel, és átélheted vele a kreativitás örömét, amikor a helyére teszed az utolsó elemet, és kiállítod Simbát. Ez a prémium, felnőtteknek szóló LEGO építőszett egy igazán egyedi kiállítási darab és tematikus ajándék Az oroszlánkirály felnőtt rajongói számára, továbbá, a kreatív szórakozás érdekében kombinálható a LEGO ǀ Disney sorozat többi készletével, és meg lehet építeni a Simba, a kis oroszlánkirály kísérőszettel együtt (minden készlet külön kapható). A LEGO Builder app segítségével egy intuitív építési élményben lehet részed, hiszen itt felnagyíthatod és elforgathatod a modellek 3D-s változatát, követheted a haladásodat, és egy helyre mentheted a készleteidet.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Disney™ 43231 - Asha házikója

22,990 Ft

LEGO - Disney™ 43233 - Belle mesékkel teli lovaskocsija

6,490 Ft

LEGO - Disney™ 43234 - Elza jeges finomságai

6,490 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385