KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Ariel tengerparti kastélya

Hagyd, hogy gyermeked eljátssza A kis hableány című Disney film varázslatos pillanatait a LEGO® l Disney 41160 Ariel tenge..

Azonosító: 41160-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 112
Minifigurák: 1
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

7,990 Ft

Hagyd, hogy gyermeked eljátssza A kis hableány című Disney film varázslatos pillanatait a LEGO® l Disney 41160 Ariel tengerparti kastélya szettel! Ezt a LEGO 4+ A kis hableány építőjáték készletet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztató és könnyen megépíthető legyen az óvodások és kisgyermekek számára. A csomag tartalmaz egy szórakoztató csúszdát, egy kutyaházat és egy evezős csónakot is, emellett különleges kezdő kockákból áll, így a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és mégrengeteg más dolog alkotásának örömeit. A mellékelt egyszerű, építéshez és játékhoz tartozó útmutató abban is segíti kis Disney hercegnő rajongódat, hogy megértse, mi a célja az építési lépéseknek, ezenkívül pedig fejleszti képzelőerejét és önbizalmát, így a LEGO kockaépítés tökéletesen fog elkezdődni, a már ismerős Disney környezetben. A LEGO® 4+ készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. A csomagban megtalálod Ariel minifiguráját (lábakkal), valamint 2 LEGO® állatfigurát is: Max, a kutya és Ficánka, a hal figuráit. A Disney Ariel játékkészlet egy könnyen megépíthető kastélyt, egy kutyaházat és egy evezős csónakot tartalmaz. A kastély kezdő kockákból áll, így gyermeked gyorsan belevághat az építésbe és játékba az izgalmas LEGO® l Disney kalandok világában. A kiegészítő elemek közé egy hajkefe és egy kincsesláda tartozik, melyben különböző kincs elemeket találsz. A LEGO® 4+ bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába. A LEGO® 4+ játékkészletek korábban LEGO Juniors márkanéven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO építőkészlettel kompatibilisek. Ez a LEGO® l Disney Hercegnő™ Ariel építőjáték ideális ajándék az óvodások és kisgyermekek számára. A kastély méretei: több mint 20 cm magas, 13 cm széles és 9 cm mély. A hajó méretei: több mint 11 cm hosszú és 3 cm széles.

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft
13 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385