KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

Rengeteg izgalom vár A szépség és a szörnyeteg rajongóira ezzel a klassz LEGO® ? Disney Belle mesekönyve (43177) készlette..

Azonosító: 43177-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 102
Minifigurák: 5
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
7,990 Ft
6,990 Ft

Rengeteg izgalom vár A szépség és a szörnyeteg rajongóira ezzel a klassz LEGO® ? Disney Belle mesekönyve (43177) készlettel. Ez a megépíthető játék tartalmaz egy nyitható könyvet, középen a szörnyeteg kastélyával, melynek külső oldala az egyik, míg belseje a másik oldalon található, emellett 2 matricalap is vár rád, melyekkel feldíszítheted a könyvet. Hordozható móka és szórakozás A gyermekek örömmel fogják felfedezni az összes szórakoztató játéklehetőséget, amit ez a hordozható játékkészlet nyújt. Önmagában, de akár más LEGO ? Disney készletekkel kombinálva is lehet vele játszani, így még több lehetőségbet nyújt a kreatív játékra. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék A szépség és a szörnyeteg című Disney mesefilm rajongói számára. A részletesen kidolgozott szereplők és helyszínek fantáziadús játékot nyújtanak Ez a kreatív Disney ajándék tartalmaz 2 részletesen kidolgozott minifigurát, a Disney Hercegnő, Belle, és a szörnyeteg figuráit, akit könnyedén Ádám herceggé alakíthatsz, valamint megtalálod Gardrób, Kanna Mama, Csészike és Tik-Tak úr LEGO Disney figuráit is. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek azonnal belevághatnak a mókába, a jól ismert világ tárgyait pedig úgy tervezték, hogy inspirálják a gyermekek képzelőerejét.

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385