KockaPark Campona

LEGO® 43193 - Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja

Lenyűgözheted bármelyik olyan Disney Princess rajongót, aki a lovakat is szereti ezzel a részletes kidolgozású LEGO® ? Dis..

Azonosító: 43193-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

9,990 Ft

Lenyűgözheted bármelyik olyan Disney Princess rajongót, aki a lovakat is szereti ezzel a részletes kidolgozású LEGO® ? Disney Belle és Aranyhaj királyi istállói (43195) játék építőkészlettel, amelynek része egy nagy főistálló, trófea és tartozéktároló szobákkal, egy barátságos padlástér és 2 kisebb, eltávolítható lóállás. Ebben a fantáziadús szettben találsz egy nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Összeszerelési útmutatók appon keresztül egy digitális Instructions PLUS alkalmazást. Az irányított építési folyamat során még a legfiatalabb építők is építőmesterek lehetnek... bámulatos! Végtelen, kreatív játék A gyermekek imádnak ezzel a szettel és a tartozékaival játszani, amiben találnak szénát, lótápot, nyergeket, istállóban használt szerszámokat és egy trófeát. Ezek segítik beindítani a gyermeki fantáziát, miközben gondozzák az állatokat és izgalmas történeteket játszanak el. Szeretett karakterek, mókára készen Ebben a kreatív szettben a játszó gyermekeket várja 2 minifigura – Disney Belle és Aranyhaj – valamint Maximus és Fülöp LEGO lófigurák, amiken lovagolni is lehet. Ez a prémium Disney Princess ajándék minden gyermek beszélgetésének fő témája lesz.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft
13 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

6,990 Ft

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385