KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 43180 - Belle téli ünnepsége

Ezzel az izgalmas LEGO® ? Disney Belle téli ünnepsége (43180) készlettel rengeteg téli szórakozás vár a gyermekekre, akik ..

Azonosító: 43180-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

17,990 Ft

Ezzel az izgalmas LEGO® ? Disney Belle téli ünnepsége (43180) készlettel rengeteg téli szórakozás vár a gyermekekre, akik imádják A szépség és a szörnyeteg című Disney mesefilmet. A játékkészlet olyan elemeket és történetindítókat tartalmaz, amelyek fejlesztik a fiatalok kreatív készségeit. A készlet különleges Kezdőkockákat és falakat is tartalmaz, melyek segítségével még a kezdő építők is átélhetik az önálló építés örömeit. Inspiráld a gyermekek képzeletét extra részletekkel! A színpompás kastély rengeteg felfedezésre váró szobát tartalmaz, valamint kisebb kiegészítő építményeket, többek között egy öltözőasztalt hajkefével, masnival és tiarával, egy asztalt és széket, valamint egy kandallót is, amelyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak. Az imádott szereplők mókás szerepjátékra inspirálnak A fiatalok azonnal belevethetik magukat a kalandba ezzel a fantasztikus készlettel, amely tartalmaz 2 minifigurát, a Disney mese főszereplőit, Belle-t és a szörnyeteget, akit herceggé alakíthatnak át. Emellett más jól ismert szereplőket is tartogat a csomag, többek között Kanna Mamát, Csészikét és Tik-tak Urat, valamint egy madár és egy hóember LEGO Disney figurát is.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft
13 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385