KockaPark Campona

LEGO® 41942 - Mélység titka karkötők kiegészítőkkel

Mélység titka karkötők kiegészítőkkel! Tápláld a DIY rajongók tenger iránti szeretetét ezzel a vékony karkötőkészlettel, ..

Azonosító: 41942-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

2,590 Ft

Mélység titka karkötők kiegészítőkkel! Tápláld a DIY rajongók tenger iránti szeretetét ezzel a vékony karkötőkészlettel, ami lapocskákat és trendi színekben pompázó medálokat tartalmaz, így mindenki egyedi designt alkothat belőlük. A kreatív ötletek rajongói stílusosan csobbanhatnak az alkotásban ezzel a LEGO® DOTS Mélység titka karkötők kiegészítőkkel (41942) készlettel. A 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek szánt szett 2 állítható karkötőt, új, 2022 januárjában megjelenő medálalaplapokat, lógó medálokat és rengeteg tenger ihlette lapocskát tartalmaz. A karkötők elkészítése egyszerű és intuitív, így a gyerekek egyedi mintákat alkothatnak, amik passzolnak a ruhájukhoz vagy a hangulatukhoz. Szabad kreativitás A mélytengeri témájú készlet 2 karkötőt tartalmaz sötétkék és azúrkék színekben, valamint 34 színpompás lapocskát, amik között 2 medálalaplapot, 2 egyedi, rögzíthető medált, világoslila, áttetsző és átlátszó lapocskákat, sötétben világító lapocskákat és díszített lapocskákat is találsz. Engedd szabadjára az önkifejezést A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a készleteket. Ezeknél a karkötőknél nincsenek szabályok – ahogy az összes többi DOTS szettben sem (külön kaphatók) –, hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. A DOTS kézműves készletek nagyszerű váratlan meglepetések vagy szórakoztató születésnapi ajándékok kreatív gyerekeknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385