KockaPark Campona

LEGO® DOTS 41945 - Neontigris karkötő és táskadísz

Neontigris karkötő és táskadísz! Lepd meg a gyerekeket vagy a kézművesrajongókat ezzel a gyors és mókás csomaggal, ami eg..

Azonosító: 41945-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

5,790 Ft

Neontigris karkötő és táskadísz! Lepd meg a gyerekeket vagy a kézművesrajongókat ezzel a gyors és mókás csomaggal, ami egy lila karkötőt, egy kékeszöld, kulcstartó stílusú táskadíszt és rengeteg dekoratív lapocskát tartalmaz. Inspiráld a gyerekek végtelen kreativitását ezzel a bohókás LEGO® DOTS Neontigris karkötő és táskadísz (41945) kézműveskészlettel. A 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek szánt szett egy állítható karkötőt és egy akasztókarikával ellátott táskadíszt tartalmaz, amik mellett rengeteg színes, csillogó és neonszínű lapocskát is találsz. Az egyszerű és intuitív díszítést nyújtó karkötőkészletben a gyerekekre 2 díszíthető elem vár, amiket újra és újra felhasználhatnak az önkifejező játék felfedezéséhez. Remek a szórakoztató, mindennapos alkotáshoz, emellett a gyerekek az elkészült darabokat hordhatják vagy egymás közt szét is oszthatják. Bővítsd ki még több lapocskával a mókát az Extra DOTS – 6. sorozat csomaggal (külön kapható)! Végtelen játék A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék és kreativitás nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a különféle készleteket. Nincsenek szabályok – ahogy az összes DOTS szett esetén sem (külön kaphatók) –, hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. A többi DOTS készlethez hasonlóan, ez a szett is igazán kreatív ajándék a hétköznapok során olyan gyerekek számára, akik megérdemelnek egy kis jutalmat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385