KockaPark Campona

LEGO® 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

Fagylaltos képkeret és karkötő! Vágj bele a fincsi LEGO® DOTS mókába! Építsd meg a fagylaltos képkereteket, majd díszítsd..

Azonosító: 41956-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

10,990 Ft

Kosárba

Fagylaltos képkeret és karkötő! Vágj bele a fincsi LEGO® DOTS mókába! Építsd meg a fagylaltos képkereteket, majd díszítsd fel őket az üde, színes lapocskákkal! Terítsd ki a vékony karkötőt, és díszítsd fel azt is! Illeszd össze a képkereteket úgy, ahogy neked tetszik, helyezd el bennük a kedvenc képeidet, majd a pöckök segítségével akaszd rájuk a karkötődet vagy más ékszereidet. Készen állsz a változtatásra? A kereteket és a karkötőt bármikor újradíszítheted! #youDOTyou Mókás, kézműves ajándékot keresel 6 éves kortól? Akkor nézd meg ezt a kreatív LEGO® DOTS Fagylaltos képkeretek és karkötő (41956) szettet! Ez a klassz elfoglaltságot nyújtó készlet 3 fagylaltos képkeretet tartalmaz pöckökkel és alaplappal, valamint rengeteg színes lapocskát és egy állítható méretű, vékony kék karkötőt, ami a kisebb és nagyobb csuklókra is passzol. Az építési folyamat egyszerű és intuitív, így a gyerekek saját mintákat és különféle, egyedi alkotásokat készíthetnek, amik passzolnak a szobájukhoz vagy a hangulatukhoz. Állítsd ki a kedvenc képeidet és ékszereidet A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék és kreativitás nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a különféle készleteket. Ennél a nyári hangulatú képkeret és karkötő készletnél nincsenek szabályok, hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. A DOTS készletek nagyszerű kézműves meglepetések vagy mókás ajándékok kreatív gyerekeknek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - 41927 - Kutyás táskadísz

2,390 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385