KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Kempingezés

Menjünk kempingezni a LEGO® DUPLO® társaságában! Építs fel egy könnyen összeállítható lakókocsit, majd kapcsold össze az e..

Azonosító: 10602-1
Súly: 744 g.
Alkatrészek: 38
Minifigurák: 3
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 5

8,900 Ft

Menjünk kempingezni a LEGO® DUPLO® társaságában! Építs fel egy könnyen összeállítható lakókocsit, majd kapcsold össze az elemeket mielőtt elindulnál egy izgalmas kalandra. Fogj egy evezőt és játssz a vízparton, mielőtt visszatérnél a táborhelyre, egy finom grillezésre. Ültess le mindenkit az asztalhoz az étkezéshez, majd fektesd le őket a lakókocsiban egy pihentető éjszakai alvásra, készen a holnapi, újabb szórakozásokra! Ez a színes vakáció témájú szett olyan sokféle, rövid szerepjáték lehetőségeket kínál, amelyek inspirálják a kis gyerekeket. Imádni fogják a járművekkel való játékot és a táborozási történeteket, újra meg újra. A DUPLO építőelemeket úgy terveztük, hogy bátorítsák a kezdeti építési készségek fejlesztését és biztonságosak legyenek az apró kezek számára. 3 LEGO DUPLO figurát tartalmaz: Anyuka; Apuka és gyermek.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385