KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 10953 - Egyszarvú

Lepd meg kisgyermeked az aranyos LEGO® DUPLO® Első egyszarvúm (10953) készlettel! Ez a sokoldalú játék olyan színes formák..

Azonosító: 10953-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 1.5 - 0

Online akció
3,490 Ft
2,890 Ft

Lepd meg kisgyermeked az aranyos LEGO® DUPLO® Első egyszarvúm (10953) készlettel! Ez a sokoldalú játék olyan színes formákból épül fel, amik az apró kezekkel is könnyen felvehetők, elhelyezhetők és tolhatók. „Játssz és tanulj” egyszarvú játék A kreatív játék magával ragadja a gyermekeket, miközben alapvető építési készségeket sajátítanak el, emellett a formákat és a színeket is megtanulják. A gyermekbarát elemek a gurulós kocsikkal is összeilleszthetők és levehetők azokról, így az egyszarvú vonat tele van játéklehetőségekkel. A szett építőkártyákat tartalmaz a modellek életnagyságú képeivel, így a gyermekek rárakhatják az elemeket a képre, míg a szülők megismertetik velük a színeket és a formákat. Emellett a vonatot más kerekes DUPLO játékokkal is kombinálhatjátok! A tanulást segítő LEGO DUPLO játékok végtelen mókát, az önkifejezés lehetőségét és játékos tanulást nyújtanak az óvodásoknak. A DUPLO szettekkel a szülők és a gyermekek együtt élhetik át az értékes fejlődési mérföldköveket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385