KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10967 - Rendőrségi motorkerékpár

A LEGO® DUPLO® Rendőrségi motorkerékpár (10967) gyakorlatias, fejlődést segítő játékot nyújt, amit imádni fognak azok a 2 ..

Azonosító: 10967-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

3,690 Ft

Kosárba

A LEGO® DUPLO® Rendőrségi motorkerékpár (10967) gyakorlatias, fejlődést segítő játékot nyújt, amit imádni fognak azok a 2 éves vagy nagyobb óvodások, akik odavannak a rendőrségi munkáért, a vagány motorkerékpárokért és az állatokról való gondoskodásért. Rendőrségi mentőakció végtelen játéklehetőségekkel Eltűnt egy aranyos kutya! Vajon kis hősöd segíthet a rendőrnek megtalálni az elveszett kisállatot? Vár rátok egy „Eltűnt kutya” plakát, amit kiragaszthattok, és egy izgalmas mentőakció is. Ezúttal vajon hol rejtőzhet a kutyus? Az aranyos állatról való gondoskodást és egy tolható motorkerékpárral ellátott, barátságos rendőrt tartalmazó, sokoldalú játékkészlet fejleszti az óvodások társas, érzelmi és finommotoros készségeit, miközben egy hétköznapi hős valósághű kalandjait játsszák el. Játékos tanulás kisgyerekeknek A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen játék, az önkifejezés és a vidám felfedezés lehetőségét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385